Βουτάμε στα...βόρεια και πίνουμε καφέ στην ξαπλώστρα

Είσαι μήπως κι εσύ από αυτούς που, όσο κι αν θες, οι απαιτήσεις της καθημερινότητάς σου, δεν σου επιτρέπουν να την κάνεις από την Αθήνα ούτε για δυο 24ωρα; Τότε… join the club!

Ψάξαμε και βρήκαμε τρεις πισίνες – όνειρο, στα βόρεια του νομού (για να νιώσεις και λίγο την εξοχή στο πετσί σου) και σου τις παρουσιάζουμε ώστε να επιλέξεις αυτή, η οποία είναι στα γούστα σου!

Heaven Paradise Club Pisina

Μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον, ο χώρος του Heaven Paradise Club Pisina σε εντυπωσιάζει. Η πισίνα είναι πολύ μεγάλη και ο βατήρας στην άκρη αυτής σε προκαλεί να θυμηθείς τα παιδικά σου χρόνια θέλοντας και μη! 

Γύρω από αυτή θα βρείτε τραπεζάκια και αναπαυτικούς καναπέδες για να πίειτε το καφεδάκι σας ή τον δροσιστικό χυμό σας. Μια μεγάλη ποικιλία σε γεύσεις παγωτών θα ενθουσιάσει τα παιδιά και θα τα κάνει να χαρούν το ολιγόλεπτο διάλειμμά τους από τις βουτιές.

Ο κατάλογος του bar είναι πλούσιος σε ροφήματα αλλά και σνακς που σίγουρα θα θέλετε να δοκιμάσετε κάτω από τους φοίνικες!

Αν είσαι βραδινός τύπος, εδώ θα περάσεις καλά. Οι ρυθμοί τα βράδια της Παρασκευής και του Σαββατοκύριακου, ανεβαίνουν και το Heaven Paradise Club Pisina μεταμορφώνεται σε night club! Eπισκέψου τον χώρο και απόλαυσε signature cocktails υπό τους ήχους των DJ's και πλάι στην πισίνα μέχρι αργά...

Συχνά, γνωστοί ραδιοφωνικοί σταθμοί εμπιστεύονται τον χώρο για τα πάρτι τους και γίνονται πολλά events.

Eπισημαίνεται ότι ο χώρος λειτουργεί χειμώνα - καλοκαίρι και διατίθεται για εκδηλώσεις και δεξιώσεις. Δείτε περισσότερα εδώ.

Club Πολύδροσο

Λες και ξαφνικά σταμάτησε η τρέλα που βιώνεις κάθε μέρα! Κι όμως! Αυτό νιώθεις με το που πατήσεις το πόδι σου σε αυτόν τον πολυχώρο που έχει δημιουργήσει η ομάδα του Club Πολύδροσο.

Μπαίνοντας, ο χώρος της πισίνας σε κερδίζει αμέσως…καλαίσθητος, με ξύλινες ξαπλώστρες πολυτελείας και την ύπαρξη της πλούσιας βλάστησης τριγύρω σου, σε κάνουν να νομίζεις πως είσαι σε νησί (τουλάχιστον Αργοσαρωνικού)! Η όλη αύρα του χώρου και η ησυχία, είναι σίγουρο πως θα σε δικαιώσουν για την επιλογή σου.

Αν είσαι από αυτούς που θα κάνεις διακοπές στην Αθήνα, επίλεξε το πακέτο των μελών για όλη τη σεζόν και απόλαυσε τις βουτιές σου! Μην περιμένεις άλλο.

Δείτε περισσότερα εδώ.

Τιμοκατάλογος Ημερήσιων Επισκεπτών (μη μέλη):

Καθημερινές: Γενική είσοδος: 12 ευρώ – Παιδιά: 10 ευρώ ΚΑΙ μετά τις 17:00, 10 ευρώ για όλους.

Σαββατοκύριακα: Γενική είσοδος: 17 ευρώ – Παιδιά: 12 ευρώ ΚΑΙ μετά τις 17:00, 10 ευρώ για όλους.

* Για οικογένειες με παιδιά κάτω των 12 ετών, απαιτείται κράτηση.

*** Σε όλα τα εισιτήρια συμπεριλαμβάνεται καφές ή μπύρα ή αναψυκτικό.

 

Μaroussi Tennis Club

Διασκέδαση, χαλάρωση και γιατί όχι και εκγύμναση, στο Maroussi Tennis Club, πάνε μαζί! 

Μέσα σε έναν πολύ όμορφο χώρο που έχει κανείς τη δυνατότητα να απολαύσει την πισίνα και τον χώρο γύρω από αυτή, οι γονείς μπορούν να το κάνουν όσο τα παιδιά τους αθλούνται σε ένα από τα γήπεδα του πολυχώρου αυτού.

Ανοιχτά από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, οι επιλογές για όλους είναι πολλές και άκρως δελεαστικές! Ζήτα από το ευγενικό προσωπικό να σε ενημερώσει για τις τιμολογιακές πολιτικές αλλά και για τις εκδηλώσεις οι οποίες λαμβάνουν χώρα εκεί και εντυπωσιάζουν! Δείτε περισσότερα εδώ.