Μάθαμε τι είναι το Hotdognut που έχει αναστατώσει το Χαλάνδρι!

Σίγουρα δεν το έχεις ξανακούσει και λογικά, δεν το έχεις δοκιμάσει, εκτός κι αν έχεις κάνει τη βόλτα σου στη συμπρωτεύουσα και έμαθες τι εστί « The Jerry's Foodtruck".

Μόλις λίγες μέρες μετράει στο Χαλάνδρι κι όμως έχει ενθουσιάσει όλο τον κόσμο! Δεν υπάρχει περίπτωση να περάσεις απ' έξω και να αντισταθείς στην τόσο δελεαστική μυρωδιά των ολόφρεσκων donuts που φτιάχνονται εκείνη τη στιγμή, για σένα.

Το Jerrys Foodtruck είναι η πιο αγαπητή καντίνα-μαγαζί, με τα πιο νόστιμα street food γλυκά που ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη το 2016. Οι drivers της καντίνας Τάσος και Γιάννης, αποφάσισαν να αναδημιουργήσουν με σύγχρονα στοιχεία το foodtruck του κοινού τους θείου Γεράσιμου (Jerry) , ο οποίος κατά τα 50’s γυρνούσε την Αμερική με το φορτηγάκι του, πουλώντας γλυκά!

Έτσι, με βάση τις ζύμες από το donut και το τσουρέκι, έχοντας μια μεγάλη ποικιλία σε γεύσεις και γλυκά toppings, το Jerry’s έδωσε σε όλους τη δυνατότητα να παίξουν με τους δικούς τους γλυκούς συνδυασμούς.

Οι πιο διάσημες γεύσεις του μαγαζιού, περιλαμβάνουν τα sweet burgers, τα πρώτα γλυκά burgers στην Ελλάδα, από κοινού με τα φημισμένα birthday cakes με τα kitkat!

Δοκίμασε οπωσδήποτε το Hotdognut το μοναδικό hotdog με ζύμη donut, το Hotdilla (Χοντίγια) που δεν είναι άλλο από λουκάνικο τυλιγμένο με τορτίγια και το Τσουρεκάκι που το λούζεις με ζεστή πραλίνα εκείνη τη στιγμή!

***Δημιούργησε τον δικό σου αγαπημένο γευστικό συνδυασμό, με όποια γέμιση ή επικάλυψη θέλεις!

Υ.Γ: Όλα είναι ολόφρεσκα και ετοιμάζονται την ώρα της παραγγελίας!