Στο Lab Coffee 'n Drinks για χαλάρωση...στην αυλή

Μια ανάσα από την κεντρικό δρόμο της Πανόρμου, βρίσκεται μια όαση -χωρίς υπερβολές -. Στην οδό Τριφυλίας θα βρει κανείς, κρυμμένο μέσα σε ένα καταπράσινο κηπάκι, το Lab Coffee 'n Drinks.

Ο χώρος από μόνος του σε προδιαθέτει να ξεφύγεις από τους ρυθμούς της καθημερινότητας. Λιτή διακόσμηση, με industrial λεπτομέρειες, το ξύλο και το μέταλλο να κυριαρχούν και φυσικά μια υπέροχη αυλή, που αν κάτσεις δεν θα θες να σηκωθείς.

Από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ προσφέρει εκλεκτής ποιότητας ροφήματα και γεύσεις γλυκές που θα σε ξετρελάνουν. Μπορείς άνετα να χαλαρώσεις το πρωί διαβάζοντας ή δουλεύοντας, πάντα συντροφιά με έναν καφέ της επιλογής σου. Σίγουρα η μυρωδιά από τα γλυκά που ετοιμάζονται θα σε βάλουν στον πειρασμό να απολαύσεις ένα ή αν είσαι του αλμυρού, θα διαλέξεις ένα γευστικό και χορταστικό σνακ από τον κατάλογο με υλικά της επιλογής σου.

Φτάνοντας στο βράδυ, οι ρυθμοί ανεβαίνουν, όπως και η διάθεση, με μουσική όλων των ειδών και παραγγελιές που μπορείς να κάνεις για να ακούσεις το αγαπημένο του κομμάτι. Φυσικά, θα συνοδέψεις τα τραγούδια που ακούς με signature cocktails που δεν θα ξέρεις ποιο να πρωτοδιαλέξεις. Η λίστα είναι μεγάλη και τα υλικά ολόφρεσκα.

Δοκίμασε οπωσδήποτε το EINSTEIN με βότκα, orange jelly, lime, passion fruit, κανέλλα, σιρόπι και σπιτική λεμονάδα ή το TESLA με black rum, bourbon, whiskey, σιρόπι κάρδαμο, lime, σιρόπι μελιού, σπιτική λεμονάδα και Bitters Whiskey.

Εννοείται βέβαια πως ο κατάλογος δεν τελειώνει εδώ, αμέτρητες επιλογές σε milkshakes, φρέσκους χυμούς, μπύρες, ποτά και snacks σε περιμένουν για να τις ανακαλύψεις.

 

ΥΓ: Απόλαυσε τις καθημερινές όλα τα ροφήματα με 2,5 ευρώ (10:00-15:00).

*** Το μαγαζί είναι pet friendly, οπότε θα έχεις και την καλύτερη συντροφιά στο πλάι σου!