Pubkin beerbar: Στο Μετς για brunch ή cocktails

Δίπλα από το Παναθηναϊκό Στάδιο, down town, ανάμεσα σε Παγκράτι και Ακρόπολη θα βρεις το Pubkin beerbar.

Εκτός από το προνομιακό του σημείο, το Pubkin επιβεβαιώνει αυτό που λέμε value for money. Σε έναν υπέροχο χώρο με μοναδική διακόσμηση, έντονα χρώματα στους τοίχους και διακοσμητικά που σε πάνε σε άλλη εποχή, απολαμβάνεις από νωρίς τον καφέ σου ή έναν φρέσκο χυμό από φρούτα της επιλογής σου.

Πρωί, στο Μετς σημαίνει brunch στο Pubkin! Υπέροχα πιάτα για όλα τα γούστα, ο καφές στα καλύτερά του και η μέρα ξεκινά ακριβώς όπως πρέπει! Πάρε σίγουρα pancakes σε γλυκούς αλλά και αλμυρούς συνδυασμούς ή αν είσαι της υγιεινής διατροφής πάρε το γιαουρτάκι σου με φρέσκα φρούτα και μέλι και είσαι κομπλέ!

Ομελέτες με υλικά της επιλογής σου, έχουν επίσης την τιμητική τους, burgers και club sandwiches, σαλάτες με ολόφρεσκα λαχανικά και μια πληθώρα σνακς που αν είσαι του γρήγορου φαγητού θα επιλέξεις με κλειστά μάτια.

Τώρα αν τύχει να κάνεις τη βόλτα σου από εκεί βραδάκι, ακόμα καλύτερα. Τα φώτα πέφτουν και οι ρυθμοί ανεβαίνουν με rock ήχους. Εδώ θα βρεις καθαρά και all time classic ποτά. Ξεκινάμε με μια γκάμα 25 ετικετών σε μπύρες και βαρέλι ΜΑΜΜΟΣ στα 4 ευρώ, συνόδεψέ τα με μια πεντανόστιμη ποικιλία ανάμεικτη ή με λουκάνικα και φτάνουμε μέχρι τα πιο ευφάνταστα cocktails από τον κατάλογο, όπως το ΤHE NY SOUR με bourbon, το BRUMBLE με τζίν, το PALOMA με τεκίλα ή το SIDECAR. Η επιλογή είναι δική σου!

Πάρε μια γεύση από τα cocktails!

Mai Tai (rum), Paloma Rossa (tequila)

Old Fashioned (bourbon)

 

 

ΥΓ: Τα τραπεζάκια έξω είναι το κάτι άλλο, μη χάσεις την ευκαιρία να τα απολαύσεις!

 

*** Οι μουσικές του μαγαζιού τα σπάνε! Ζήτα να σου βάλουν και το δικό σου αγαπημένο τραγούδι, δεν θα στο αρνηθούν!