Kitchen Lab: Στου Άκη...για όλα!

Ναι, ναι, ναι...του Άκη Πετρετζίκη, ναι! όλοι τον θυμόμαστε από το Master Chef!

Είναι γεγονός πως τα μαγαζιά του: Kitchen Lab, σε Αγία Παρασκευή και Γλυφάδα...σκίζουν! Αν θες να πας Σαββατοκύριακο κανονικά θα έπρεπε να κάνεις κράτηση και όχι άδικα.

Εκτός από όλες τις αμερικάνικες γεύσεις που μας σύστησε ο Άκης και με έναν μαγικό τρόπο τις ενσωμάτωσε στις ελληνικές, φτιάχνει ένα από τα καλύτερα brunch της πόλης.

Αυτό που μερικοί λένε πως ποσότητα και ποιότητα δεν πάνε μαζί, το έχεις ξανακούσει; Ε, για τον Άκη, δεν ισχύει. Θα πας και θα φας πολύ καλά. Δηλαδή, θα σκάσεις!

Το μενού τα έχει όλα. Και άπειρες επιλογές σε sandwiches αλλά και σε ολοκληρωμένα πρωινά, τα οποία σερβίρονται με σαλάτα ή πατατάκια. Όλα, μα όλα, τα υλικά είναι χειροποίητα ακόμα και τα ψωμάκια των σαντουιτς τα οποία παρεμπιπτόντως φτιάχνονται μπροστά σου τη στιγμή της παραγγελίας. 

Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε Croque Madame, σε βουτυράτο ψωμάκι, με μπεσαμέλ, καπνιστό ζαμπόν 2 αυγά ποσέ και sauce hollandaise, σε English Breakfast, ή σε scrambled eggs με σολομό ή bacon. Ωστόσο, τα pancakes με ganache λευκής σοκολάτας και feuilletine ή με μέλι, granola και φρέσκα φρούτα θα σου σπάσουν τη μύτη, άρα σίγουρα θα θες να τα γευτείς!

Καφέδες, χυμοί και smoothies, έχουν επίσης την τιμητική τους...δώσε βάση και πάρ΄τα όλα!

 

ΥΓ: Πήγαινε μια μέρα και βράδυ να δοκιμάσεις τα εκπληκτικά και ζουμερά του μπέργκερ, στο διπλανό μαγαζί ακριβώς!

*** Κάθε μέρα έχει γλυκά και μπάρες ημέρας! Δοκίμασέ τα!