«Για Δες»: Στα Άνω Πατήσια για gourmet πιάτα και κρασί

Είστε από αυτούς που το θέλουν το gourmet τους αλλά δεν αντέχουν το ελάχιστο φαγητό στα πιάτα; Θέλετε να τρώτε σε περιβάλλον ζεστό, προσεγμένο και ταυτόχρονα πολυτελές επιλέγοντας να συνοδέψετε το γεύμα σας με εκλεκτές ετικέτες κρασιών, χωρίς να δώσετε όλη σας την περιουσία; Αν ναι, τότε ξεκινήστε άμεσα για τα Άνω Πατήσια.

Προσεγμένο μέχρι και στην τελευταία λεπτομέρεια, το «Για Δες», προσφέρει γεύματα υψηλής ποιότητας και γευστικής πανδαισίας! Λιτό στη διακόσμηση αλλά τόσο αρμονικό που αμέσως καταλαβαίνει κανείς το μεράκι με το οποίο το έχουν φτιάξει οι ιδιοκτήτες του.

Τα πιάτα είναι πραγματικά ένα ταξίδι γεύσεων, βασισμένα σε ελληνικές εμπνεύσεις αλλά με πολλές ευρωπαϊκές επιρροές. Εδώ, θα δοκιμάστε ό,τι πιο gourmet σας περνάει από το μυαλό σε πολύ προσιτές τιμές. Στο μενού ξεχωρίζουν οι φρέσκες σαλάτες, τα λαχταριστά ορεκτικά αλλά και τα άκρως εμπνευσμένα κυρίως πιάτα, όπως το γεμιστό ψαρονέφρι με καπνιστό τυρί και λιαστή ντομάτα σερβιρισμένο με σάλτσα φυστικοβούτυρο και πουρέ καρότου ή τα φιλετάκια κοτόπουλου, πάνω σε χειροποίητο λαζάνι, με φοινόκιο και πράσο και πουρέ γλυκοπατάτας.

Η λίστα των κρασιών και των διάφορων αποσταγμάτων είναι ατελείωτη και πολύ ενδιαφέρουσα!

ΥΓ: Για να κλείσει σωστά ένα γεύμα, χρειάζεται οπωσδήποτε ένα γλυκό. Αυτό, έρχεται στο τέλος και είναι χειροποίητο και πάντα της ημέρας!

***Οι jazz ήχοι σε συνδυασμό με ένα ποτήρι εκλεκτό κρασί, θα σε συναρπάσουν! Δοκίμασέ το!