Έντυ: Σταθερή αξία στο σουβλάκι από το 1946

Απλό, γευστικό, παραδοσιακό...με απλά λόγια γνήσιο σουβλάκι! Έτσι, μπορούμε να περιγράψουμε το σουβλάκι του Έντυ που από το 1946 μεγαλώνει γενιές και γενιές!

Το σουβλατζίδικο Έντυ, ιδρύθηκε από τον πατέρα του Έντυ, τον Χοβσέπ. Την παράδοση συνέχισε ο γιός του (ο Έντυ) και από το 2004 ανέλαβε τα ηνία η τρίτη γενιά, η οποία συνεχίζει να λειτουργεί την επιχείρηση με άριστο ρυθμό.

Η οικογενειακή επιχείρηση του Έντυ, προσφέρει μόνο ποιοτικές και εκλεκτές πρώτες ύλες, συνεχίζοντας την παράδοση 50 και πλέον ετών, πράγμα που την κάνει ακόμα και σήμερα να είναι η νούμερο ένα επιλογή των πελατών που αναζητούν το γνήσιο σουβλάκι! Μια επίσκεψη αρκεί για να θες να πηγαίνεις ξανά και ξανά.

Στον κατάλογο θα βρεις πολλές γεύσεις. Ξεκινάμε με ορεκτικά που σερβίρονται σε μισές και ολόκληρες μερίδες . Επίλεξε ανάμεσα σε πατάτες φρέσκιες τηγανητές, φέτα ψητή ή σαλάτες όπως αγγουροντομάτα, χωριάτικη ή και ντάκο, πάντα με ελληνικό, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Συνεχίζουμε με τις μερίδες του που είναι χορταστικές και σερβίρονται όλες με συνοδευτικά: δυο πίτες, ντομάτα και κρεμμύδι. Εδώ, αρχίζουν τα δύσκολα...θες γιαουρτλού, θες σουτζούκι πολίτικο ή παστουρμά; Για σένα που δυσκολεύεσαι, πάρε μια ποικιλία με ψαρονέφρι, κοτόπουλο, μπιφτέκια μοσχαρίσια και σουτζούκι κι είσαι ο καλύτερος!

Καλαμάκια και τυλιχτά επίσης θα βρεις στον Έντυ, με το Δίκανο να ξεχωρίζει αφού έχει δυο μοσχαρίσια μπιφτέκια και το σουζτούκι πολίτικο με φέτα (κόλαση)! Δοκίμασε κάτι από αυτά και ζήτα να σου προσθέσουν πατάτες (δωρεάν) αν θες, μιας και όλα τα τυλιχτά του έχουν ντομάτα, κρεμμύδι και μαϊντανό. 

Μπορείτε, επίσης να επισκεφτείτε το "Δάσος", που ανήκει στην ίδια επιχείρηση και προσφέρει εκλεκτές γεύσεις απολαμβάνοντας και τον αγαπημένο σας αγώνα τα απογεύματα. (Πύλου 6 και Θησέως 1, Χαιδάρι, τηλ: 210-5325631).

ΥΓ: Διαθέτει κάβα με μπύρες, κρασιά, αναψυκτικά και...τσικουδιά!

***Διανομή κατ'οίκον από 12:00 το πρωί έως 23:30 το βράδυ (ελάχιστη παραγγελία 7€)