Στη γειτονιά του Νajbarajo, μιλάνε τη γλώσσα σου

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις βγει στο Χαλάνδρι! Δεν υπάρχει (επίσης) περίπτωση να μην έχεις πάρει μια ιδέα για το τι πραγματικά σημαίνει να βρίσκεσαι σε μια γειτονιά που θυμίζει τη σπιτική αυλή σου. Πήγαινε στο Najbarajo να σε μάθουν...εσπεράντο!

Μπορεί η πιο διαδεδομένη διεθνής γλώσσα (εσπεράντο), να είναι τεχνητή, ωστόσο η αυλή του Najbarajo είναι ολοφύσικη. Ενώ περπατάς στην πλέον εμπορική οδό του Χαλανδρίου, Ανδρέα Παπανδρέου και χαζεύεις, σίγουρα θα πέσει το μάτι σου στη στοά αυτή που σε βγάζει στα χρωματιστά σπιτάκια με την εκπληκτική αυλή του μαγαζιού αυτού.

Αν το πρωί έχεις κουραστεί από τη βόλτα σου στα μαγαζιά, μη διστάσεις να μπεις και να πάρεις τα πάνω σου με έναν μυρωδάτο καφέ ή έναν ολόφρεσκο φυσικό χυμό. Σνακς, πίτσες και γενικότερα αλμυρές και γλυκές γεύσεις θα σε ενθουσιάσουν, αν μιά κάποια λιγούρα την αισθάνεσαι.

Φτάνουμε στο καλύτερο όμως... Αυτό δεν μπορεί να είναι άλλο από το βράδυ! Ακόμα και καθημερινές θα το βρεις ανοιχτό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και είναι λογικό... 

Μια και μόνο φορά αν δοκιμάσεις τα signature cocktails που προσφέρει, δεν θα σταματάς να πηγαίνεις. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα ξέρεις ποιο να πρωτοδιαλέξεις αλλά ευτυχώς το άκρως ευγενικό προσωπικό με το καλό του γούστο, είναι εκεί για να σε βοηθήσει να κάνεις την πιο σωστή επιλογή. Ο κατάλογος του Najbarajo φυσικά, έχει μια πολύ πλούσια γκάμα σε κρασιά ετικέτες και ποτήρι, μπύρες και πολλά ακόμα που πρέπει να ανακαλύψεις μόνος σου.

Ο εσωτερικός χώρος, επίσης, θα σε γοητεύσει. Όμορφα και έντονα χρώματα, έπιπλα άλλης δεκαετίας και ένα μπαρ όλο δικό σου για να πίνεις το ποτάκι σου χορεύοντας πολύ άνετα!

Αν ακόμα δεν έχεις πάει...σπεύσε!

 

ΥΓ: Η αυλή λειτουργεί χειμώνα - καλοκαίρι. Στα bonus του καλοκαιριού και τα αρώματα των λουλουδιών της αυλής!

*** Αν δεν είσαι και πολύ του cocktail, πάρε οπωσδήποτε κρασί, με δώρο σταφύλι στο ποτήρι!