Details: All day bar και...all time classic στο Χαλάνδρι

Σταθερό στέκι και μέρος συνάντησης και χαλάρωσης εδώ και χρόνια στο Χαλάνδρι. Το DETAILS ξέρει πως να σου τραβάει την προσοχή, ώστε να πηγαίνεις συνέχεια!

Τοποθετημένο σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους στο Χαλάνδρι, την Ηρακλείου, ξεχωρίζει όχι μόνο για τα προιόντα του αλλά και για την αισθητική του. Σε έναν τεράστιο χώρο με μοντέρνα διακόσμηση και όμορφα έπιπλα, σίγουρα σε εντυπωσιάζει το εκπληκτικό ενυδρείο που υπάρχει σε όλο το πίσω μέρος του μαγαζιού.

Αφού μπορεί κανείς να το επισκεφτεί από το πρωί, έχει άπειρες επιλογές και σε ροφήματα και σε σνακς. Συνοδέψτε το καφεδάκι σας με λαχταριστά, φρεσκομυρωδάτα pancakes με υλικά της επιλογής σας, όπως φρέσκα φρούτα, μέλι ή λευκή και μαύρη σοκολάτα ή αν προτιμάτε κάτι αλμυρό έχει υπέροχες αραβικές πίτες με ολόφρεσκα αλλαντικά και λαχανικά. 

Προς το μεσημεράκι μπορείτε να δοκιμάσετε το burger του ή ακόμα και το club sandwich με τηγανητές πατάτες, που σίγουρα αν περάσει από μπροστά σου θα σου σπάσει τη  μύτη και θα θες οπωσδήποτε να δοκιμάσεις ένα. Μπύρες και αναψυκτικά θα βρεις πολλά, οπότε είναι στο χέρι σου να επιλέξεις το καταλληλότερο για το δικό σου γούστο.

Το βραδάκι, το σκηνικό αλλάζει και σιγά - σιγά τα cocktails κυκλοφορούν. Πολλοί οι συνδυασμοί και πολλά τα υλικά. Πουρέδες φρούτων και σπιτικά σιρόπια σε συνδυασμό με τα εξαιρετικής ποιότητας ποτά που θα βρεις στο DETAILS, θα σε ξετρελάνουν.

 

ΥΓ: Συχνά, διοργανώνονται θεματικές βραδιές, μην τις χάσεις!

*** Πάρε το cocktail σου και άραξε στον πεζόδρομο! Θα περάσεις τέλεια!