Ένας cool Ελέφαντας στον Κορυδαλλό

Τόσο χρώμα, τόσο ωραία ατμόσφαιρα και τόσο μα τόσο ωραίο - κρυμμένο - κήπο, σίγουρα δεν περιμένεις να βρεις στον Κορυδαλλό. Κάνε τη βόλτα σου από τον Ελέφαντα και τα ξαναλέμε!

Η Δημητρακοπούλου μαζί με την Ταξιαρχών είναι η εμπορική ανάσα του Κορυδαλλού. Είτε βολτάρεις το πρωί, είτε μόλις σχόλασες και θες απεγνωσμένα μια μπύρα, είτε είσαι σε mood πολύ κεφάτο και θες χορό και cocktail, ο Ελέφαντας θα σε ικανοποιήσει κάθε ώρα της ημέρας.

Ξεκίνα τη μέρα σου χαλαρά με καφεδάκι, ή χυμό, ή τσάι (απ'όλα έχει το κατάστημα) και κανένα νοστιμότατο σπιτικό κεκάκι που θα βρίσκεται σε περίοπτη θέση και θα σε προσκαλεί να το δοκιμάσεις χωρίς κανέναν ενδοιασμό (αίσχος!). Αν είσαι του αλμυρού, θα σε βολέψουμε κι σένα, πολλές μπαγκέτες και πολλά sandwiches θα τα βρεις από νωρίς το πρωί και προς το μεσημεράκι, αν σε έχει κόψει, τόλμησέ το και δοκίμασε μια πίτσα!

Αν ο καιρός το επιτρέπει και φυσικά έχεις και όρεξη -αν είναι χειμώνας, γιατί αν είναι καλοκαίρι, δεν το συζητώ-, μπορείς να αράξεις στον υπέροχο κήπο που βρίσκεται στο βάθος και μόλις τον ανακαλύψεις θα πηγαίνεις μόνο εκεί. Το καλοκαίρι είναι αποθέωση και τον χειμώνα όμως, έχει σόμπες και την περνάς...ζάχαρη!

Εδώ, θα βρεις πολλές μπύρες, αρκετά κρασάκια σε πολύ καλές τιμές και φυσικά signature cocktails σε συνδυασμούς αναπάντεχους. Πες στο προσωπικό το αγαπημένο σου ποτό και θα σου δώσουν τα φώτα τους σίγουρα. Τα σιρόπια και οι πουρέδες των φρούτων θα σε ενθουσιάσουν! 

 

ΥΓ: Η καλαισθησία κάνει μπαμ στο μαγαζί αυτό. Στα bonus τα επιτραπέζια παιχνίδια που έχει και κολλάς σαν να είσαι 5 ετών!

*** Η αυλή, θυμίζει κάτι από τα παλιά...χαλικάκι, φοίνικας και το μπαρ στο φόντο. Στα πολύ bonus επίσης, είναι και pet friendly!