Πήγαμε στην ΑΜΕΡΙΚΑΝΑ για hot-dog με γραβιέρα και παγωτό με γεύση...κόλυβα!

Όταν ακούσεις πως το hot-dog που θα φας στην ΑΜΕΡΙΚΑΝΑ είναι από άλλον πλανήτη, μη γελάσεις! Είναι όντως...

Στην πολυσυζητημένη γειτονιά του Μετς πια, θα βρεις πολλά εστιατόρια, πολλά μπαράκια, πολλές καφετέριες, ωστόσο, γνήσιο αλλά ταυτόχρονα ποιοτικό street food, θα βρεις μόνο στην ΑΜΕΡΙΚΑΝΑ. Τοποθετημένη στην Αναπαύσεως, σερβίρει τα πιο καθαρά βρώμικα και σε στέλνει στην Κόλαση (ένα βήμα είσαι, έτσι κι αλλιώς, μη μασάς). 

Εδώ θα βρεις και αλμυρές και γλυκιές νοστιμιές. Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά... μπορείς να φτιάξεις το δικό σου hot-dog με ζυμωτό ψωμί, χωρίς συντηρητικά, φτιαγμένο στο χέρι την ίδια μέρα και φουρνισμένο μερικές ώρες πριν το σερβίρισμα και να προσθέσεις λουκάνικο με φυσικό περίβλημα από έντερο (επίσης χειροποίητο), φτιαγμένο από Άγγλο κρεοπώλη στα Χανιά (μούρλια)! Βάζεις όσα υλικά αντέχεις όπως ξινολάχανο, τηγανητά κρεμμύδια ή ακόμα και γραβιέρα με τιμές που ξεκινούν από 0,30 λεπτά και φτάνουν το 1,90. Συνόδεψέ το με σαλάτα (οκ, θα βρεις, αλλά πας καλά; σαλάτα θα φας;;;;;) ή και με πατάτες τηγανητές  οι οποίες είναι φρέσκιες και φτιάχνονται στην ΑΜΕΡΙΚΑΝΑ και όχι σε κάποιο εργαστήριο - βιοτεχνία. Τις καθαρίζουν κάθε μέρα με το χέρι και τις κόβουν πολύ λεπτές. Εννοείται πως ό,τι παραγγείλεις θα στο φτιάξουν εκείνη τη στιγμή (το καλό πράγμα, αργεί να γίνει φίλε μου!

Και περνάμε στο γλυκό...Θα ενθουσιαστείς! Αν έχεις βαρεθεί μέχρι σήμερα να τρως πανακότες, cheesecake και κορμούς, καλά κάνεις γιατί στην ΑΜΕΡΙΚΑΝΑ, θα ξεχάσεις αυτά που ξέρεις! Τόλμα να δοκιμάσεις παγωτό με γεύση κόλυβα (ναι, τι; το ήξερες πως τα κόλυβα είναι super food;) ή σορμπέ Μανταρίνι Χίου - χειροποίητο φυσικά - φτιαγμένο με μανταρίνια Χίου, μαζί με μια σκουντιά ξύσμα από τη φλούδα του! Αν ακόμα δε σε πείσαμε μήπως να δοκίμαζες τη χειροποίητη μούς μαύρης σοκολάτας με 60% κακάο, χωρίς καθόλου κρέμα γάλακτος;

Μπύρες, αναψυκτικά πολλά, ακόμα και σαμπάνια θα βρεις στην ΑΜΕΡΙΚΑΝΑ! Έτσι, γιατί μια ζωή την έχουμε! Δοκίμασέ τα ΟΛΑ!

 

ΥΓ: Αν είσαι γκουρμεδιάρης πάρε οπωσδήποτε το hot-dog, με μαύρο χειροποίητο ψωμάκι μπριός με ενεργό άνθρακα, δύο χειροποίητα λουκάνικα του Τζόν, καμαμπέρ ψημένο στην πλάκα και φρέσκο αχλάδι με αγνό παρθένο ελαιόλαδο! Όνειρο!

***Delivery,γίνεται σε μια ακτίνα τεσσάρων χιλιομέτρων από την ΑΜΕΡΙΚΑΝΑ! Για παράδοση καλέστε στο: 2109242966 από τις 22:00 το βράδυ εώς τις 2:00 το πρωί της επομένης.