Beer Alley: 100 ετικέτες μπύρας και... συνεχίζουμε!

Αν σου λέγαμε ότι βρήκαμε στέκι στην Αθήνα με 99+ ετικέτες μπύρας, συγκλονιστικά νόστιμα burgers και αυλή για να αράξεις, θα μας πίστευες; Στο Beer Alley, θα βρεις αυτό που ψάχνεις!

Σε ένα πολύ πράσινο και πολύ ωραίο σημείο στη Νέα Φιλαδέλφεια, θα συναντήσεις το team του Beer Alley. Εδώ και τρία χρόνια οι υπηρεσίες που προσφέρει και τα προϊόντα του, το έχουν κατατάξει στις πρώτες μας επιλογές για μπυραρία με κολασμένο φαγητό και ψαγμένες ετικέτες. Προσοχή! Το καλύτερο ακόμα δεν στο είπαμε... εκτός από την ατελείωτη γκάμα σε εμφιαλωμένες μπύρες, θα βρεις και 11 μόνιμα taps και έως 4 guest βαρέλια κυρίως από μικροζυθοποιίες. 

Η μπυραρία αυτή, αγαπάει τη γνήσια γεύση και το αποδεικνύει μέσω των συνεργασιών της, οι οποίες βασίζονται σε ζυθοποιίες που αγαπούν τις αγνές πρώτες ύλες και δουλεύουν με πολύ μεράκι για να έχουν το επιθυμητό αποτελεσμα. Θα ήταν μάταιη η προσπάθεια να σου εξηγήσουμε τι εννοεί ο ποιητής όταν λέει "craft", γι' αυτό το αφήνουμε πάνω στο εξειδικευμένο προσωπικό ή στους ιδιότητες -Δημήτρη και Κατερίνα- που θα στο πουν με απλά λόγια. Πάντως...δεν είναι αυτό που νομίζεις!

Παγωμένη ΣΙΓΟΥΡΑ, πικρή ή γλυκιά, ξανθιά ή κόκκινη, αλκοολούχα ή μη, είναι μερικά μόνο από τα διλήμματα που έχουμε όλοι εμείς οι απλοί-ζυθόφιλοι μεν, αλλά- αδαείς δε, με τις άπειρες μορφές της μπύρας. Ωστόσο, αυτό δεν πρέπει να σε αγχώνει καθόλου. Τα παιδιά του Beer Alley, είναι πρόθυμα κάθε φορά να σε καθοδηγήσουν σωστά ώστε να κάνεις την κατάλληλη επιλογή και να μην πάψεις να δοκιμάζεις.

Στον κατάλογο του μαγαζιού, φυσικά, θα βρεις και μια λίστα με θρασύτατες επιλογές σε burgers και ποικιλίες κρεατικών. Δοκίμασε οπωσδήποτε το Burger Alley, με μπιφτέκι από rib-eye και το Spicy, με pulled pork και sauce jalapenos.

O χώρος και μέσα και έξω θα σε εντυπωσιάσει. Άνετος, με λιτή και industrial διακόσμηση πάνω- κάτω. Στον πάνω όροφο μπορείς να ανακαλύψεις τη ρομαντική πλευρά σου και να χαλαρώσεις περισσότερο μιας και είναι πολύ γουστόζικος. Κάτω, απολαμβάνεις τα χρώματα του μπαρ παίρνοντας ιδέες για τις επόμενες επιλογές σου από τον κατάλογο και τέλος, η αυλή, είναι σκέτη...αποθέωση! Άραξε απόγευμα ή βράδυ, με χαμηλό φωτισμό και μια δροσερή μπύρα, ξεφεύγοντας από τη ρουτίνα μέσα στην πόλη σου!

Τι καλύτερο για το καλοκαίρι στην Αθήνα; Εξάλλου, θυμήσου τα λόγια του Βενιαμίν Φρανκλίνου... "Η μπύρα είναι η απόδειξη, ότι ο Θεός μας αγαπάει και θέλει να είμαστε ευτυχισμένοι"!

 

Υ.Γ: Μη χάσεις το Burger Wednesday, καθώς μπορείς να κάνεις burger combo με βαρελίσια μπύρα στα 10 ευρώ.

*** Η εποχή είναι η καταλληλότερη για μπύρα και αυλή, ακόμα σπίτι είσαι;