«Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος»: Γεμάτος με τις αγαπημένες μας συναυλίες ο Ιανουάριος

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, υποδέχεται τον πρώτο μήνα του έτους με τον πιο μουσικό και διασκεδαστικό τρόπο. 

Τους τελευταίους μήνες έχει δημιουργηθεί ένα τεράστιο κενό στον πολιτισμό με την έλλειψη των πολιτιστικών δρωμένων λόγω της πανδημίας. Ωστόσο, το ΚΠΣΙΝ φροντίζει να μας εξασφαλίζει όμορφες και νοσταλγικές στιγμές, διοργανώνοντας συναυλίες με τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες, on demand.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα:

Ελένη Καραΐνδρου

H συναυλία με κορυφαίες συνθέσεις της για τον κινηματογράφο που πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος θα είναι διαθέσιμη στο snfcc.org/KaraindrouOnDemand από σήμερα στις 11.00 το πρωί έως την Κυριακή 10/01 στις 23.00.

Δήμητρα Γαλάνη
Η ξεχωριστή μουσική παράσταση με επιρροές από την ανατολή και τη δύση που πραγματοποιήθηκε στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ θα είναι διαθέσιμη στο snfcc.org/GalaniOnDemand από την Παρασκευή 15/01 στις 11.00 έως την Κυριακή 17/01 στις 23.00.

Διονύσης Σαββόπουλος

Ο κορυφαίος δημιουργός με τη συνοδεία της κιθάρας του ερμηνεύει τραγούδια πιο επίκαιρα από ποτέ σε μία συναυλία που σχεδιάστηκε ειδικά για το ΚΠΙΣΝ. Θα είναι διαθέσιμη στο snfcc.org/SavvopoulosOnDemand από την Παρασκευή 22/01 στις 11.00 έως την Κυριακή 24/01 στις 23.00.

Κατερίνα Πολέμη

Στο πλαίσιο της σειράς Jazz Chronicles η Κατερίνα Πολέμη ερμηνεύει χαρακτηριστικές στιγμές από τις βραβευμένες μουσικές της για το θέατρο και τον κινηματογράφο, καθώς και αγαπημένες διασκευές. H συναυλία θα είναι διαθέσιμη στο snfcc.org/PolemiOnDemand από την Παρασκευή 29/01 στις 11.00 έως την Κυριακή 31/01 στις 23.00.