Mexha: Tο νέο casual μεξικάνικο στο Μαρούσι

Καλοκαίρι χωρίς μεξικάνικο...δεν νοείται! Η πιο urban προσέγγιση του Mexha στην Αγίου Κωνσταντίνου, θα γίνει το στέκι σου για φέτος! 

Ο χώρος καλαίσθητος, χρωματιστός και απόλυτα εναρμονισμένος με τα χαρακτηριστικά της πόλης, ώστε να χαλαρώσεις όποια ώρα κι αν επιλέξεις να το επισκεφτείς. 

Το μενού είναι πλούσιο αλλά ξεκάθαρο στις γευστικές επιλογές που είναι βασισμένες σε γνήσιες μεξικάνικες ιδέες. 

Μην παραλείψεις να δοκιμάσεις το Chili con Carne, το Μοσχάρι Barbacoa, το κοτόπουλο Asado που συνδυάζονται με χορταστικά burritos, γεμίζουν λαχταριστές quesadillas, κάνουν τα tacos εκπληκτικά και δίνουν μια ξεχωριστή μεξικάνικη πινελιά στα power bowls. Όλα αυτά μπορείς να τα συνοδεύσεις με nachos σε πολλές εκδοχές όπως με σάλτσα τυριού ή με χειροποίητο, φρέσκο chorizο, το οποίο μαρινάρεται για 24 ώρες σε πάστα achiote, καθώς και με κάποιες άκρως ενδιαφέρουσες σαλάτες, όπως η Mexha με τραγανό φιλέτο κοτόπουλο με κρούστα μεξικάνικων μπαχαρικών, μανιτάρια, κόκκινα φασόλια, καλαμπόκι, πράσινη σαλάτα και dulcita dressing.

Ο κατάλογος επίσης, περιλαμβάνει πολλές νόστιμες vegan επιλογές, σε συνδυασμούς που ούτε είχες ποτέ φανταστεί!

Από ένα βέρο μεξικάνικο γεύμα δε γίνεται να λείπει ένα δροσερό και μυρωδάτο cocktail! Προτείνουμε ανεπιφύλακτα τα Signature Cocktails του Mexha, με βάση την τεκίλα και το ρούμι. Στα must-try είναι το Cox Daquiri με φρέσκο πουρέ από ανανά, αρωματισμένο με τόνκα και χειροποίητο σιρόπι βανίλιας και το Revolucion όπου το ρούμι συνδυάζεται με το lime και το ginger δημιουργώντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

 

 

Υ.Γ: Στα highliths του Mexha βρίσκεται το φοβερό guacamole που δημιουργείται αποκλειστικά από ώριμα αβοκάντο!

*** Το Mexha πραγματοποιεί και delivery για να απολαύσεις όλα τα καλούδια του, όπου κι αν είσαι!

 

Διεύθυνση: Αγίου Κωνσταντίνου 56 & Κηφισίας, Μαρούσι

Τηλ: 2160017188