Για σχεδόν 7 χρόνια ο "Μπαμπάς" μονοπωλεί το ενδιαφέρον των εραστών της μπύρας, στο Κουκάκι.
Στοργικός και άκρως περιποιητικός με εκλεκτές γεύσεις και μοναδική ατμόσφαιρα, κατάφερε αμέσως να γίνει στέκι και να αποκτήσει θαμώνες.
Διακοσμημένο με urban στυλ, διαθέτει μια τεράστια μπάρα, άνετα τραπεζάκια, retro αφίσες στους τοίχους μια "τοιχογραφία" - έκπληξη, με το πρώτο εργοστάσιο μπύρας στη χώρα μας, στο Φιξ, το οποίο μεταξύ άλλων αποτελεί σημείο - ορόσημο της περιοχής. Αυτό, βέβαια, δεν υπάρχει τυχαία στο μαγαζί. Ο "Μπαμπάς" προσφέρει μπύρες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, εμφιαλωμένες ή σε βαρέλι, ξανθιές, μαύρες , κόκκινες και πολλές ακόμα σε μια συνεχώς ανανεωμένη λίστα.
Πηγαίνοντας στον "Μπαμπά", το μόνο σίγουρο, είναι πως δεν θα σου λείψει το φαγητό. Ξεκινώντας από αμέτρητες επιλογές σε brunch για να αρχίσει η μέρα σου με νοστιμιές, φουλ στις πρωτεΐνες και στις βιταμίνες με λαχταριστές, φρεσκοκομμένες σαλάτες, συνεχίζοντας με ευφάνταστους συνδυασμούς σε burgers, γιγαντιαία club sandwiches, και πολλών ειδών ποικιλίες. Από τέτοιου είδους γεύματα, φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα επιδόρπια ανάμεσα στα οποία φιγουράρουν πάνω - πάνω τα pancakes με σοκολάτες και φρούτα, συνοδεύοντάς τα πάντα, με τις πιο εκλεκτές ποικιλίες καφέ.
Δικαιολογώντας τον τίτλο του all day beer bar, ο "Μπαμπάς" ξενυχτάει και φτιάχνει μοναδικά coctails. Από τις 10 το πρωί έως αργά το βράδυ βρίσκεσαι σε έναν χρωματιστό χώρο υπό τους ήχους της Rock και Soul μουσικής.
Υ.Γ Στα "δυνατά" συν του μαγαζιού: Πάρε όποια μπύρα θες σπίτι σου (take away), σε πολύ καλές τιμές.
*** Μην ξεχάσεις να δοκιμάσει το "Κρασοτύρι". Είτε (αν πεινάς πολύ) πάρε το Burger Κωακόν, το οποίο συνδυάζει το μοναδικό τυρί αυτό, που παράγεται αποκλειστικά στην Κω, με 100% μοσχαρίσιο μπιφτέκι, τοματίνια σωτέ με μέλι, σβησμένα σε βερμούτ, με ιταλικό προσούτο και μουστάρδα, είτε συνόδευσε το κρασί σου ή την μπύρα σου με μια μικρή ποικιλία, ώστε να δοκιμάσεις το μοναδικό αυτό, τυρί!
*Κρασοτύρι: Παράγεται κατ' αποκλειστικότητα στη νησί της Κω. Πρόκειται για ένα λευκό τυρί από πρόβειο ή κατσικίσιο γάλα και μετράει αιώνες παράδοσης στο νησί. έχει σχήμα κυλινδρικό και ένα καφέ-κόκκινο χρώμα. Το τυρί αφήνεται να ωριμάσει για 20 μέρες περίπου σε οινολάσπες (εξού και το χρώμα του κρασιού που έχει), αποκτά έτσι μια ήπια, αλμυρή και ταυτόχρονα γλυκιά γεύση που το κάνει ιδανικό συστατικό για σαλάτες, ποικιλίες και ...burgers!