Αν θες φινετσάτο καφέ με άρωμα Ιταλίας και ψαγμένα ποτά, πήγαινε στο Vecchio Cafe - Bar

Ψάχνεις μήπως για ένα σωστό ιταλικό εσπρεσσάκι; Για μια όμορφη και χαλαρή ατμόσφαιρα που θα σε κάνει να ταξιδέψεις στην Ιταλία; Που θα σου θυμίσει όσα έζησες στη Ρώμη ή ότι ήρθε απλά η ώρα να βγάλεις εισιτήριο και να την επισκεφτείς;


Μήπως θες να περάσεις ένα όμορφο βράδυ χαλαρώνοντας με την παρέα σου ή ακόμα και μόνος σου σε ένα φιλόξενο και ζεστό περιβάλλον απολαμβάνοντας ένα καινούργιο και ψαγμένο ποτό;

Ε τότε μην το σκέφτεσαι. Ξεκίνα για το Vecchio Cafe – Bar!


Λίγο πιο μακριά από το κέντρο της Αθήνας, που ίσως να έχεις συνηθίσει να βολτάρεις, το Vecchio Cafe – Bar βρίσκεται στην καρδιά της Πετρούπολης. Στη χαρακτηριστική «στρογγυλή πλατεία», μέσα σε ένα μικρό και ήσυχο πεζόδρομο, δεσπόζει το διαφορετικό μαγαζί που ψάχνεις. Ευκαιρία να γνωρίσεις και τις ομορφιές της δυτικής Αττικής.


Ήδη απ’έξω καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για μια νέα εμπειρία. Η αντλία βενζίνης με το λογότυπο του μαγαζιού σου κεντρίζει αμέσως το ενδιαφέρον.

Μπαίνεις στη μικρή αυλίτσα του και μεταφέρεσαι σε άλλη εποχή.

Γουστόζικη και ατμοσφαιρική κάθε γωνιά του. Μέχρι και τα μικρά λαμπατέρ από άδεια μπουκάλια ποτών, που το περιεχόμενο των οποίων ίσως κάποτε να είχες απολαύσει, δίνουν μια ξεχωριστή νότα πρωτοτυπίας.


Η δερμάτινη καρέκλα του barbershop προσθέτει μια διαφορετική πινελιά στο σύνολο και εμείς σου προτείνουμε ανεπιφύλακτα, αν την πετύχεις άδεια, να τρέξεις να καθίσεις.
Απίστευτη εμπειρία. Όχι πως οι καναπέδες βέβαια δεν είναι άνετοι.

Το bar με την απίστευτη συλλογή ποτών


Πίνεις ουίσκι; Είσαι λάτρης του σκωτσέζικου ή του ιρλανδέζικου; Μήπως πίνεις αμερικάνικο, μπέρμπον ή ράι; Μήπως το ποτό σου είναι το ρούμι ή προτιμάς τζιν; Είσαι της βότκας ή του κονιάκ; Ό,τι και να γουστάρεις θα το βρεις στην κάβα του Vecchio Cafe – Bar. Γιατί να μένεις άλλωστε στα ίδια συνηθισμένα ποτά; Έχεις τόσες πολλές επιλογές που πιστεύουμε θα χρειαστείς μια μικρή βοήθεια.

Ο άνθρωπός σου είναι ο Τίμος Δήμου. Ο ιδιοκτήτης του Vecchio Cafe – Bar θα είναι ο πιλότος σου στο ταξίδι νέων γεύσεων. Ένα και μόνο ποτήρι της κάβας του μπορεί να κρύβει μέσα του ολόκληρη την Κούβα, το Κεντάκι ή τα μαγευτικά Highlands της Σκωτίας.


Μην ντραπείς να ρωτήσεις. Ο Τίμος ή όποιος βρίσκεται πίσω από την μπάρα θα χαρούν να σε συμβουλεύσουν. «Η φιλοσοφία μου είναι να μαθαίνει ο κόσμος», μας λέει ο Τίμος με χαμόγελο.

Αν είσαι ουισκάς, τότε θα τρελαθείς με το Port Allen που κοσμεί σαν διαμάντι το ράφι των single malts ενώ αν γουστάρεις “καπνίλα” τότε σε περιμένει το Octomore. Από bourbon ξεχωρίζει ο “βασιλιάς”, το “Puppy van winkle. Το καλύτερο και ακριβότερο αμερικάνικο ουίσκι!


Η δική μας πρόταση είναι να απολαύσεις το ποτό σου στη μπάρα, κοιτώντας την απίστευτη συλλογή της κάβας του μαγαζιού. Θα δεις μέχρι και ταϊβανέζικο ουίσκι και γιαπωνέζικο τζιν και ρούμι!


Μιας που είπαμε ρούμι, στο Vecchio Cafe - Bar θα βρεις το μοναδικό Dictator του 76, το Centenario 30 ετών και το υπέροχο Appleton 21! Φυσικά και εδώ μπορείς να εξερευνήσεις όπως και στο τζιν με το απίστευτο Nolet's Reserve και το εξαιρετικό ranson!


Πάντως, ακόμα και εάν θες να πιεις μια απλή και δροσερή μπίρα ή ένα καλό ποτήρι κρασί, το Vecchio Cafe – Bar είναι το μέρος σου.


Πάντως, ακόμα και εάν θες να πιεις μια απλή και δροσερή μπίρα ή ένα καλό ποτήρι κρασί, το Vecchio Cafe – Bar είναι το μέρος σου.


ΥΓ: Μην ξεχάσεις να κοιτάξεις ψηλά. Σε περιμένει μια… αναγεννησιακή έκπληξη!!!