Γεύση... Καραϊβικής στο Tiki με exotic cocktails και finger food

Σε φουλ party -animal mood, ψάθινα φωτιστικά, ατμόσφαιρα εξωτική και χρώμα παντού γύρω σου, πας μέχρι την Καραϊβική κι έρχεσαι,...μένεις εκεί!

Πιο κέντρο δεν γίνεται να βρεθεί κανείς! Δίπλα στην Ακρόπολη, σε ένα από τα πιο ωραία σημεία της Αθήνας για άραγμα, περπάτημα, γιατί όχι πρώτο φιλί και... selfie, θα βρεις το Tiki Athens. 

Φημίζεται χρόνια τώρα για την τεράστια ποικιλία cockails που προσφέρει και θέλοντας και μη, θα δοκιμάσεις... κάμποσα μέχρι να αποφασίσεις ποιο σου αρέσει, για να μην το θυμάσαι, κατά πάσα πιθανότητα, στο τέλος!

Κεφάτοι άνθρωποι, ωραία διάθεση και μουσική από DJ's που ολοκληρώνουν το παζλ της τόσο high ατμόσφαιρας, σίγουρα θα σε κάνουν να μη θες να φύγεις από εκεί. Συστήνεται στο ευρύ κοινό ως lounge - punk bar και ως το πρώτο, αυθεντικό, exotica bar της πόλης από το 2007. Θα το βρεις ανοιχτό από τις 12 το πρωί (για καφέ και τσάι, φρέσκους χυμούς, finger food ή για να απολαύσεις το αγαπημένο σου Tiki Burger έως πολύ αργά -ή νωρίς το πρωί- if you know what i mean)!

 

Υ.Γ: Εδώ θα βρεις τη μεγαλύτερη λίστα με cocktails την οποία έχει επιμεληθεί βραβευμένος barman και η οποία έχει κατατάξει το ΤΙΚΙ BAR στο γνωστότερο cocktail bar της Αθήνας! 

*** Πολύ συχνά φιλοξενεί εξαίρετους καλλιτέχνες, δημιουργώντας συγκλονιστικά live με ωραίους τύπους! Μην το χάσεις!