Halandri Club: Μια όαση στην Αθήνα για όλες τις ώρες

Λίγα είναι τα μέρη στην Αθήνα στα οποία μπορείς, στην πραγματικότητα, να ξεφύγεις από τους έντονους ρυθμούς της πόλης και να χαλαρώσεις. Το Halandri Club, είναι ένα από αυτά!

Για σχεδόν τέσσερις δεκαετίες, λειτουργεί αδιάλλειπτα και προσφέρει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών σε όλους τους επισκέπτες του.

Εγκαταστημένο σε έναν χώρο 9 στρεμμμάτων, οι επιλογές για τον επισκέπτη ποικίλουν. Ο καλαίσθητος χώρος του εστιατορίου, σε εντυπωσιάζει με την πρώτη ματιά.

Κυριαρχούν η minimal διακόσμηση και τα φωτεινά χρώματα γύρω σου, τα οποία με φόντο την πισίνα, δημιουργούν ένα ιδανικό περιβάλλον για να απολαύσεις το γεύμα σου κάνοντας ένα μοναδικό ταξίδι στην γαστρονομία που προτείνει ο σεφ του Halandri Club ή ένα από τα signature cocktails που βασίζονται σε πρωτότυπες ιδέες και δημιουργούνται με ολόφρεσκα υλικά. 

Μπορείς να απολαύσεις την πισίνα και τον χώρο γύρω από αυτή από νωρίς το πρωί με ένα καφεδάκι στην ξαπλώστρα σου μέχρι το απόγευμα, σε ένα περιβάλλον περιτριγυρισμένο από πράσινο. Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες πισίνες που θα βρεις στα βόρεια του νομού αλλά και μια από τις πιο προσεγμένες.

Συνολικά, η ατμόσφαιρα του χώρου δημιουργεί το καλύτερο σκηνικό, όχι μόνο για να ξεφύγει κανείς από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας αλλά και για να μοιραστεί χαρούμενες στιγμές με τους αγαπημένους του ανθρώπους. Ζήτησε από τους αρμόδιους να οργανώσουν την κατάλληλη εκδήλωση ή δεξίωση για εσένα, σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες και αφέσου στις υπηρεσίες που θα σου προσφέρει το Halandri Club, ώστε αυτές οι στιγμές να μείνουν αξέχαστες σε σένα και στους καλεσμένους σου.

Eδώ θα βρει κανείς και έναν άρτια διαμορφωμένο χώρο αθλητικών εγκαταστάσεων που σίγουρα θα σε προκαλέσει να δοκιμάσεις το αγαπημένο σου άθλημα και να γίνεις θαμώνας!

 

Υ.Γ: Κάθε Τετάρτη γίνεται ΒΒQ με μπουφέ στον χώρο της πισίνας! Kάνε την κράτησή σου, τηλεφωνικά!

*** Απόδρασε στην πόλη σου πρωί και βράδυ. Το Halandri Club είναι η πρότασή μας για το φετινό καλοκαίρι!