Motiv: Το κίνητρο που ζητάς, θα το βρεις στην καρδιά της Αθήνας

Σ' αυτό το μοντέρνο στέκι της Εμμανούηλ Μπενάκη, πιο down-town δε γίνεται, θα γευτείς φρεσκοκαβουρδισμένους καφέδες, έντονα και μυρωδάτα χαρμάνια ενώ θα ανακαλύψεις πως τελικά βρήκες το κίνητρο που ήθελες, για να χαμογελάς το υπόλοιπο της ημέρας.

Eκτός από τον specialty coffee που θα απολαύσεις στον χώρο ή take away αν το επιθυμείς, στο retail corner θα βρεις σακουλάκια των 250 γρ. με το house blend αλλά και εξαιρετικούς μονοποικιλιακούς που σίγουρα θα σε εντυπωσιάσουν με τα μοναδικά χαρακτηριστικά τους, αλλάζοντας για πάντα την εμπειρία του καφέ στο σπίτι.

Ο χώρος σύγχρονος με industrial λεπτομέρειες και urban στοιχεία, διατηρεί το κλασσικό και σχεδόν vintage πλέον μωσαϊκό, συνδυάζοντας το παλιό και το μοντέρνο με έναν μοναδικό τρόπο.

Όταν βρεθείς εκεί με το καλό και σε πιάσει μια λιγούρα, το team του Motiv έχει φροντίσει να σε περιποιηθεί με πεντανόστιμες τσιαπάτες με premium υλικά και υπέροχους συνδυασμούς, φρέσκιες σαλάτες αλλά και πολλές χειροποίητες μπάρες δημητριακών. Μη φύγεις αν δε δοκιμάσεις, τα αφράτα vegan banana breads, τα λαχταριστά cookies αλλά και τα βελούδινα Lemon Cake!

Τέλος, ρίξε μια τελευταία ματιά στα πιο ψαγμένα προϊόντα που θα βρεις εκεί, όπως η οργανική granola, το μέλι βελανίδιας ή το βούτυρο ξηρών καρπών. 

 

Διεύθυνση: Εμμανουήλ Μπενάκη 20

Τηλέφωνο: 210 3810899

Facebook: Motiv