Margherita Pizza Artigianale: Street food pizza, που θυμίζει Νάπολη!

Μια πιτσαρία... γνήσια ιταλιάνα! Έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που έχεις κάθε λόγο να πιστεύεις πως βρίσκεσαι σε ιταλικό στέκι πίτσας!

Το σκηνικό περιλαμβάνει τον παραδοσιακό ξυλόφουρνο με ξύλα οξιάς που ψήνει πίτσες και φοκάτσιες ζυμωμένες με ναπολιτάνικο αλεύρι του μύλου Caputo και ξύλινους πάγκους που θυμίζουν κάτι από delicatessen trattoria italiana!

Σε στυλ street food παραλαμβάνεις και απολαμβάνεις γεύσεις από άλλο κόσμο. Ετοιμάζονται εκείνη τη στιγμή για σένα πίτσες και φοκάτσιες με ολόφρεσκα υλικά, βασισμένες τόσο σε ιταλικούς συνδυασμούς όσο και σε ελληνικούς. Δοκίμασε την MELANZANE BUFFALA, με καπνιστή μελιτζάνα, βουβαλίσια μοτσαρέλα και φρέσκια ντομάτα, ή την GORGONZOLA με σπανάκι, γκοργκοντζόλα και ολόφρεσκα ντοματίνια. 

Αν τώρα θες κάτι πιο ελληνικό... προτείνουμε την PASTRIMA με βοδινό παστουρμά Δράμας, λαχανικά και αυγό ή την EGEO με Μελίχλωρο Λήμνου, ντοματάκια Σαντορίνης και παστράμι.

Εδώ μπορείς επίσης, να συνδυάσεις το φαγητό σου με εκλεκτό κρασί, διαλέγοντας από μια λίστα Ιταλικού και Ελληνικού αμπελώνα αλλά και με ωραίες μπύρες από μικροζυθοποιείες της Ελλάδας και της Ιταλίας.

 

*Λειτουργεί ως take away και delivery.


Διεύθυνση: Λεωφ. Κηφισίας, 363 (ΕΝΑΝΤΙ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ)

Τηλέφωνο: 2114081132

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα – Κυριακή 1 μ.μ. - 11 μ.μ.