Για γνήσιο κοντοσούβλι και παραδοσιάκες γεύσεις στη Σούβλα του Χασάπη

Αν είσαι κι εσύ από εκείνους τους παραδοσιακούς τύπους που ψάχνουν κοντοσούβλι και κοκορέτσι που να θυμίζουν...χωρίο, η Σούβλα του Χασάπη θα γίνει το στέκι σου!

Στο κέντρο του Χαλανδρίου, θα βρεις την χασαποταβέρνα που φέρει την οικογενειακή παράδοση στα κρέατα από το 1960. 

Απευθείας από τη φάρμα, στο εργαστήριο παρασκευής Αλαφούζου, κι έπειτα στο τραπέζι σου, η Σούβλα του Χασάπη, καταφέρνει άριστα να συνδυάζει την παράδοση του Μετσόβου με πρώτης ποιότητος υλικά, ώστε να φτάνουν σε σένα γεύσεις γνήσιες και πεντανόστιμες!

Ο κατάλογος είναι πλούσιος τόσο σε κρεατικές επιλογές όσο και σε ορεκτικά που θα σου πάρουν το μυαλό, όπως το καπνιστό τυρί Μετσοβόνε και τη Μετσοβέλλα, που έχει 25% αγελαδινό τυρί και 75% πρόβειο.

Στα highlights της χασαποταβέρνας όπως καταλαβαίνεις είναι το κοντοσούβλι! Δοκίμασέ το σε πολλές εκδοχές... είτε χοιρινό, είτε κοτόπουλο, είτε πρόβειο, είτε -αν είσαι μερακλής- μοσχαρίσιο γάλακτος!

Οι επιλογές είναι πολλές, κοίτα να πας με άδειο στομάχι γιατί και οι μερίδες είναι κάτι περισσότερο από γενναιόδωρες. 

 

Υ.Γ: Μην παραλείψεις τα αρνίσια παϊδάκια και το λουκάνικο με πράσο, δικής τους παραγωγής.

*** Ένας χώρος, ζεστός και πολύ φιλόξενος. Ανακάλυψέ τον!