Απολαμβάνουμε δροσιστικό aperitivo στο Seven Drinks

Ένα aperitivo, αποτελεί καθαρά ιταλική συνήθεια και έχει ως στόχο να σου ανοίξει την όρεξη για το γεύμα, γι' αυτό και συνήθως, προσφέρεται λίγο πιο πριν.

Στο Seven Drinks δεν ξέρω αν θα πεινάσεις, το μόνο σίγουρο είναι πως θα σου φτιάξει τόσο η διάθεση με την όλη ατμόσφαιρα γύρω σου, που θα θες να παραγγείλεις όλα τα cocktails του καταλόγου.

Ξεκίνα χαλαρά με ιταλική μπύρα ή με μια κλασσική επιλογή κρασιού - μιας και διαθέτει εξαιρετικές επιλογές στην κάβα του-. Λίγο αργότερα, διάλεξε ένα από τα 7 Spritz του μενού του. Προτείνουμε οπωσδήποτε το No 1 με ιταλικό, ημίγλυκο, αφρώδη οίνο, λικέρ μαστίχας και σόδα αρωματισμένη με δυόσμο και το Νο 5 με ιταλικό, αφρώδη οίνο, λικέρ πορτοκαλιού και τόνικ αρωματισμένο με κίτρο.

Ο χώρος... petite αλλά πολύ γουστόζικος! Πλακάκια ασπρόμαυρα, ωραία διακόσμηση και έντονα χρώματα στο μπαρ, δίνουν μια άλλη νότα στη γωνιά αυτή που βρίσκεται εντός της στοάς του εμπορικού κέντρου Chalandri Centre.

 

Υ.Γ: Μετά τη βόλτα σου στο Χαλάνδρι, επισκέψου το οπωσδήποτε, ακόμα και πρωινές ώρες για ένα καφεδάκι!

*** Το Νο 7, του καταλόγου, είναι έκπληξη, που δεν σκοπεύουμε να στην αποκαλύψουμε, μπορείς να ξεκινήσεις και από αυτή αν θες!