Ζαχαροπλαστείο Φύσις: Τα πιο νόστιμα μελομακάρονα είναι εδώ

Είναι αδιανόητο να διαλέξεις ανάμεσα σε μελομακάρονα και κουραμπίεδες μόλις επισκεφτείς το ζαχαροπλαστείο Φύσις! Οι επιλογές είναι ατελείωτες τόσο σε... χριστουγεννιάτικα γλυκά όσο και σε all time classic γευστικούς συνδυασμούς!

Στόχος της ομάδας του Φύσις είναι να προσφέρουν μια πιο υγιεινή εναλλακτική, με τη γεύση και την αγνότητα που δίνει η φύση. «Γλυκά με ήθος» είναι άλλωστε και το slogan τους.

Στο εργαστήριό τους χρησιμοπούν στο μεγαλύτερο ποσοστό βιολογικές πρώτες ύλες, που τις αναζητούν από κάθε γωνιά του κόσμου και τις δοκιμάζουν ώστε να είναι σίγουροι ότι ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες και τις προδιαγραφές τους. Στηρίζουν τους Έλληνες παραγωγούς, που αποτελούν πάντα την πρώτη τους επιλογή και διαλέγουν τα προϊόντα τους ανεξαρτήτως κόστους, όταν είναι αυτό που χρειάζονται.

Τεχνητά αρώματα, συντηρητικά, διογκωτικές ύλες είναι λέξεις που δεν υπάρχουν στο ζαχαροπλαστικό τους λεξιλόγιο. Επιμένουν σε φρούτα και βότανα εποχής, σε βούτυρο άριστης ποιότητας, σε ελαιόλαδο αντί για μαργαρίνη, σε ελληνικά γαλακτοκομικά. Δίνουν άρωμα στα γλυκά τους με φυτικά αρωματικά, όπως το τσάι, η μαστίχα και το ροδόνερο. Η ζάχαρη χρησιμοποιείται με μέτρο, ή αντικαθίσταται από άλλες φυσικές ουσίες όπως η αγαύη, το μέλι, το σιρόπι σφενδάμου και άλλα φυσικά γλυκαντικά. Για την παρασκευή των γλυκών τους ακολουθούν παραδοσιακές μεθόδους, γνωρίζοντας ότι απαιτούν μεγάλους χρόνους και εξειδικευμένη γνώση στη συμπεριφορά των πρώτων υλών.

Δοκιμάστε τα μελομακάρονα με καστανή ακατέργαστη ζάχαρη, μελωμένα με σιρόπι αγαύης, τραγανά εξωτερικά και μελωμένα εσωτερικά, όπως και τους  κουραμπιέδες με παρθένο ελαιόλαδο και ακατέργαστη βιολογική ζάχαρη.

 

*Ενημερώστε το προσωπικό αν έχετε δυσανεξία και θα σας προτείνουν τα κατάλληλα γλυκά για εσάς.


Διεύθυνση: Λεωφ. Μεσογείων 450, Αγ. Παρασκευή, 210 6090740, Λεωφ. Κηφισίας 98, Μαρούσι

Τηλέφωνο: 211 4069267