To Rey Pablo θα σου αλλάξει τη γνώμη που έχεις για το brunch

Για την ιστορία...το λεγόμενο «brunch», που σαρώνει τα τελευταία χρόνια και είναι περιζήτητο, δεν είναι άλλο από το δικό μας...δεκατιανό!

Είναι γεγονός πως πολλά μαγαζιά πλέον από τον χώρο της εστίασης αναβαθμίζουν τα μενού τους, βάζοντας πλούσια σε ιδέες brunch τα οποία σερβίρουν, όπως συνηθίζεται και στην Αγγλία απ' όπου και ξεκίνησε, από τις 10 π.μ έως τις 2 μ.μ.

Το Rey Pablo πήγε την ιδέα του brunch… σε άλλο επίπεδο! Μέσα σε έναν χώρο μοναδικής αρχιτεκτονικής, που ξύλο και μέταλλο κυριαρχούν και το βιομηχανικό στυλ σε πάει σε άλλη εποχή, απολαμβάνει κανείς γεύσεις από όλα τα μέρη του κόσμου.

Η ευρωπαική γαστρονομία και κουλτούρα ενώνονται με τις ελληνικές σε μια γευστική εμπειρία που θα σας αφήσει άφωνους! Ο κατάλογος πλούσιος σε όλα τα του. Οι αμέτρητες επιλογές σε brunch για να ξεκινήσει δυναμικά και υγιεινά η μέρα σου είναι ανεξάντλητες. Sandwiches με φρέσκια μοτσαρέλα, ψητό αβοκάντο, ντοματίνια και βαλσάμικο ή brioche με προσούτο, μαρμελάδα σύκο, γκοργκοντζόλα, καραμελωμένο κρεμμύδι και βασιλικό είναι μόνο μερικές από τις επιλογές με ψωμί, που μπορείς να κάνεις.

Δοκίμασε οπωσδήποτε τα αλμυρά pancakes με scrambled eggs, μανιτάρια του δάσους, απάκι και σως bearnaise ή την αλμυρή βάφλα με λουκάνικο chorizo, χαλούμι, κρεμμύδι φρέσκο και τηγανητό αυγό. Σίγουρα αυτές οι εναλλακτικές εκδοχές της βάφλας και των pancakes θα τις βρεις και στις original μορφές τους με μπόλικη σοκολάτα και φρέσκα φρούτα. Σίγουρα θα θες να τα δοκιμάσεις όλα.

 

 ΥΓ: Πήγαινε νηστικός (κανένα 2ημερο), θα θες σίγουρα, να παραγγείλεις όλο τον κατάλογο!

 

*** Συνδύασε τα πιάτα σου, με φρεσκοστυμμένους χυμούς από φρέσκα φρούτα και λαχανικά, με νοστιμότατα smoothies ή τον μοναδικό καφέ που έχουν και παράγεται αποκλειστικά και μόνο για το Rey Pablo. Το καλύτερο, δεν στο είπα...όλα αυτά, σερβίρονται μέχρι τις 6 το απόγευμα. Σπεύσε!